Azi va propun o reteta cu niste varzute micute si dragute :)
Se prepara usor si pe deasupra este si o mancare usoara, cu nu foarte multe calorii.
INGREDIENTE:
1 kg varza de Bruxelles
3 cartofi
cateva fasii/bucati de sunca afumata
100-150 g cascaval afumat
sare, piper
Varzutele si cartofii se curata si se spala bine dupa care se pun intr-o oala la fiert in apa cu sare pentru vreo 15 minute. Cand s-au fiert, se scurg bine si se aseaza intr-un vas yena.
Sunca afumata se taie fasiute si se adauga peste legume. Se sareaza si se pipereaza.
Se prepara o portie de sos Bechamel.
Se acopera legumele cu sosul si se da la cuptor la 180° C pentru vreo 15 minute.
Se scoate si se acopera cu cascaval ras si se mai da inapoi vreo 5 minute pana cand cascavalul e topit si prinde o crusta aurie si crocanta.
Se serveste cu smantana si pofta buna :)
3 comentarii:
Buna seara!
Te-am gasit cautand o reteta cu varza de Bruxelles :)
Foarte fain blogul tau!
Am parcurs toate retetele si imi plac toate. Sint scrise clar si simplu, pe intelesul tuturor. Si imi place foarte mult ca ai multe poze cu etapele prepararii.
Mersi, Daiana! Esti o dragutica, mersi de aprecieri :)
Buna, o sa incerc reteta si sunt absolut sigura ca voi reveni pe blogul tau :)
O rugaminte/recomandare insa: este posibil sa incluzi in structura site ul optiunea de a printa retetele? Multumesc frumos! O zi frumoasa!
Trimiteți un comentariu