Retete delicioase ilustrate pas cu pas

vineri, 28 august 2009

Ghiveci de legume cu paste de casa


Este o mancarica atat de gustoasa , dar si atat de usoara... Da, usoara, atat de pregatit , cat si din punct de vedere caloric. Este satioasa si poate fi consumata atat la pranz , cat si la cina.
Preparatul este plin de vitamine si cu putine calorii:

1 portie= 200 Kcal

Si-acum sa trecem la treaba...


Ingrediente:

  • 2-3 dovlecei( aprox. 1 kg)
  • 4 cartofi (aprox. 400 g)
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • fasole verde
  • 150 g paste de casa, sau cus-cus
  • ulei
  • sare , piper



  • se iau legumele, se curata si se taie in cubulete



  • ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei

  • dupa ce s-a calit, se adauga treptat : rosiile, ardeiul, cartofii si pe urma dovleceii si fasolea verde taiat si aceasta in bucati mai mici
  • se adauga sare , piper si se toarna o ceasca de apa

  • se pune capacul si se lasa vreo 20 de minute, insa amestecand din cand in cand
  • intre timp se fierb pastele in apa sarata, dupa care se scurg

  • cand legumele sunt aproape gata, se adauga si pastele si putina apa, dupa care se mai lasa vreo 10 minute, sa scada din apa
  • si iata si rezultatul final


Pofta buna!
Related Posts with Thumbnails
 
Filme Online Seriale Online