Este o mancarica atat de gustoasa , dar si atat de usoara... Da, usoara, atat de pregatit , cat si din punct de vedere caloric. Este satioasa si poate fi consumata atat la pranz , cat si la cina.
Preparatul este plin de vitamine si cu putine calorii:
1 portie= 200 Kcal
Si-acum sa trecem la treaba...
Ingrediente:
- 2-3 dovlecei( aprox. 1 kg)
- 4 cartofi (aprox. 400 g)
- 2 rosii
- 1 ardei
- 1 ceapa
- fasole verde
- 150 g paste de casa, sau cus-cus
- ulei
- sare , piper
- se iau legumele, se curata si se taie in cubulete
- ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei
- dupa ce s-a calit, se adauga treptat : rosiile, ardeiul, cartofii si pe urma dovleceii si fasolea verde taiat si aceasta in bucati mai mici
- se adauga sare , piper si se toarna o ceasca de apa
- se pune capacul si se lasa vreo 20 de minute, insa amestecand din cand in cand
- intre timp se fierb pastele in apa sarata, dupa care se scurg
- cand legumele sunt aproape gata, se adauga si pastele si putina apa, dupa care se mai lasa vreo 10 minute, sa scada din apa
- si iata si rezultatul final
Pofta buna!