Astazi va prezint un preparat mai aparte. De ce aparte? Pentru ca bucatarul responsabil de realizarea lui n-a fost nimeni altul decat sotiorul meu :)
Eu m-am ocupat de realizarea fotografiilor.
Bucatareala s-a petrecut spre seara, asa ca scuzati calitatea pozelor.
INGREDIENTE:
- 4 felii de piept de curcan
- 4 felii de sunca
- 4 felii de cascaval
- 2 oua
- pesmet si faina
- condimente (sare, piper)
Feliile de carnita se bat cu ciocanul de carne pana se uniformizeaza.
Deasupra se aseaza o felie de sunca
si una-doua de cascaval.
Se ruleaza frumos...
si se prinde cu scobitori.
Rulada obtinuta se trece prin faina, apoi prin ou batut iar in final prin pesmet.
Se prajeste in ulei in abundenta, la foc mic, pana se rumeste de jur imprejur.
Se serveste cu o garnitura dupa preferinta...
preferata noastra fiind o portie de cartofi prajiti, taiati mai grosieri.
Pofta buna va doresc!
Se condimenteaza.
16 comentarii:
mmmm ce rumenele !!!!
Aziz, ti-am facut pofta :) ?
arata demential!
arata demential!
Multumim mult! Tocmai ce am vizitat site-ul. E super interesant. Voi intra mai des sa citesc articolele legate de fotografiat :) Duminica placuta!
Craciun fericit si linistit iti doresc!!!
Multumesc mult! Doresc de asemenea un Craciun fericit si calduros alaturi de cei dragi!
Arata bine si cartofii si cordon bleu-ul. Esti norocoasa
Multumesc, Roxana! Asa-i?
Scuzam totul si mancam cu mare pofta :)) Duminica asta vreau sa fac si eu
Ce bine! Va doresc pofta buna in avans :) Sa-mi spui daca v-a placut :)
Super simplu si super bun ! :)
Un premiu pe blog la mine te asteapta!!
ff bine arata! Te felicit ca ai un asemenea sot. Al meu e de nota 10, dar nu in ale bucatariei..:))
Cred ca este tare bun si mi se pare usor de preparat
Draga mea, iti doresc un 2013 plin de sanatate, fericire si multe realizari!
Trimiteți un comentariu