Bine v-am regasit!!!
Doamne, de dor mi-a fost de coltisorul meu cu retete :)
Am lipsit mult, dar motivat. Am fost binecuvantati cu o minune de sufletel, un baietel cu chip de inger care ne umple viata de energie si bucurie. De 7 luni el este centrul vietii noastre iar noi il iubim mult.
Azi am pregatit un brownie usor, pufos cu bulgarasi de mascarpone.
Prepararea e extrem de simpla iar degustarea si mai si :)
INGREDIENTE:
- 120 g unt
- 100 ml lapte
- 4 oua
- 90 g faina
- 30 g cacao
- 170 g zahar
- 1 lingurita praf de copt
- 250 g mascarpone
Se preincalzeste cuptorul la 170°C.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Eu am folosit o tava rotunda cu diametrul de 26 cm.
Untul se topeste si se amesteca cu laptele. Se adauga cele 4 oua intregi. Mixam, dupa care adaugam treptat faina, cacaua si praful de copt. Vom obtine o compozitie omogena, usor fluida.
Se toarna in tava. Cu o lingurita umezita vom pune bulgarasi de mascarpone in tava, dupa propria imaginatie.
Se da la cuptorul preincalzit pentru 35 de minute.
Se lasa la racit si se consuma cu pofta mare :)
Se da la cuptorul preincalzit pentru 35 de minute.
Se lasa la racit si se consuma cu pofta mare :)
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu