Iata o alta masa usoara si sanatoasa, care merge atat ca si fel principal, cat si ca aperitiv la o masa festiva.
INGREDIENTE:
- 500 g ciupercute champignon
- 100 g paste cuc-cus
- 1 ceapa mica
- 50 g gogosar sau ardei rosu
- 100 g branza topita
- 50 g cascaval ras
- ulei, sare, piper
Ciupercutele se spala si se curata de coaja, in caz ca acestea sunt usor lovite sau colorate.
Li se tau piciorusele, care vor fi taiate in cubulete mici.
Ceapa se toaca marunt, marunt si se pune la calit.
Urmeaza gogosarul taiat si acesta marunt, dupa care adaugam cubuletele de ciuperci.
Se calesc timp de vreo 5 minute.
Intre timp se fierbe cus-cusul.
Cus-cusului fiert se adauga legumele calite
si branzica topita , taiata in cubulete cat mai mari( se vor topi in ciupercute si sunt atat de gustoase...) si patrunjel si se amesteca usor.
Umplutura se aseaza in ciupercute
si se acopera cu cascaval ras.
Ciupercutele se aseaza intr-o tava de yena , unsa cu unt in prealabil.
Se dau la cuptor pentru 20 de minute.
Se servesc caldute. Sunt foarte gustoase si usoare.
Pofta buna!
I
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu